Vés al contingut
Nosaltres
Qui som
Com treballem
Amb que treballem
Filosofia
#STOPlastics
BENESTAR ANIMAL
El racó de la Cris
Receptes
BOTIGA ONLINE
Menu
Nosaltres
Qui som
Com treballem
Amb que treballem
Filosofia
#STOPlastics
BENESTAR ANIMAL
El racó de la Cris
Receptes
BOTIGA ONLINE
Nosaltres
Qui som
Com treballem
Amb que treballem
Filosofia
#STOPlastics
BENESTAR ANIMAL
El racó de la Cris
Receptes
BOTIGA ONLINE
Menu
Nosaltres
Qui som
Com treballem
Amb que treballem
Filosofia
#STOPlastics
BENESTAR ANIMAL
El racó de la Cris
Receptes
BOTIGA ONLINE
Benvinguts al meu obrador! Endavant, passeu!
Cristina V.
Benvinguts al meu obrador! Endavant, passeu!
Corona de pagès
Corona de carn de porc Duroc farcida de pernil serrà, ceba, prunes, orellanes, panses i pinyons, i embolicada amb béicon fumat. Amb dos acabats, o bé salsa Teriyaki, o bé Mel i mostassa, escull tu! Nosaltres no ens decidim!
Tronc de béicon
Tronc farcit de carn de vedella amb pernil i formatge, i embolicat amb béicon fumat. Marinat amb salsa Teriyaki o bé salsa Mel i Mostassa, intens o dolç, tu decideixes!
Cor de parmesà
Pels més romàntics! Cor de vedella de Girona amb parmesà i ceba, amb formatge gouda enmig, sobre un llit de truita de patates, i marinat a l'estil Mediterrani.
Coulant de vedella
Formatgeros! Coulant de vedella de Girona amb formatge blau francès "Le grand Roi", sobre una base de truita de patates rodejat amb unes tiretes de béicon fumat!
Botifarra d'hivern
Botifarres de porc DUROC amb calçots de Valls al forn. Elaborades diàriament al nostre obrador amb tripa 100% natural.
Botifarra de tardor
Botifarra de moniatos amb ametlles al toc de moscatell. Una botifarra diferent i amb un toc dolç que no us podeu perdre! Elaborada en época de moniatos, al nostre obrador amb tripa 100% natural
Bombonet de formatge
Formatgeros! Bombonets de formatge blau suau arrebossats amb ametlla marcona i decorats amb un nabiu!
Bombonet dolç
Bombonet dolç de carn de pagès amb cor de codony i arrebossat amb ceba fregida. Al forn 15 minutets i llestos!
Farcidets de pollastre
Farcit de moltes varietats diferent, aquests farcidets individuals són un producte molt fàcil de cuinar, al apartat RECEPTES del inici trobareu la nostra recepta.
Pollastre farcit
Perfecte per fer al forn per unes 4 o 6 persones. Farcit de pernil amb fruits secs o de pernil i formatge és un producte molt fàcil de cuinar, al apartat RECEPTES del inici trobareu la nostra recepta.
Corona de pagès
Corona de carn de porc Duroc farcida de pernil serrà, ceba, prunes, orellanes, panses i pinyons, i embolicada amb béicon fumat. Amb dos acabats, o bé salsa Teriyaki, o bé Mel i mostassa, escull tu! Nosaltres no ens decidim!
Tronc de béicon
Tronc farcit de carn de vedella amb pernil i formatge, i embolicat amb béicon fumat. Marinat amb salsa Teriyaki o bé salsa Mel i Mostassa, intens o dolç, tu decideixes!
Cor de parmesà
Pels més romàntics! Cor de vedella de Girona amb parmesà i ceba, amb formatge gouda enmig, sobre un llit de truita de patates, i marinat a l'estil Mediterrani.
Pastisset de vedella
Pastís de vedella de Girona amb porc ibèric amb lacón gallec i formatge Gouda! 15 minutets al forn i llest!
Coulant de vedella
Formatgeros! Coulant de vedella de Girona amb formatge blau francès "Le grand Roi", sobre una base de truita de patates rodejat amb unes tiretes de béicon fumat!
Bombonets de formatge
Formatgeros! Bombonets de formatge blau suau arrebossats amb ametlla marcona i decorats amb un nabiu!
Bombonets dolços
Bombonet dolç de carn de pagès amb cor de codony, arrebossat amb ceba fregida i coronat amb una pansa.
Farcidets de pollastre
Farcit de moltes varietats diferent, aquests farcidets individuals són un producte molt fàcil de cuinar, al apartat RECEPTES del inici trobareu la nostra recepta.
Pollastre farcit
Perfecte per fer al forn per unes 4 o 6 persones. Farcit de pernil amb fruits secs o de pernil i formatge és un producte molt fàcil de cuinar, al apartat RECEPTES del inici trobareu la nostra recepta.
Llibrets de llom
Llibrets de llom o pollastre de diferents nacionalitats! T'agrada més el mallorquí amb sobrassada i formatge? El americà amb béicon, ceba i formatge? O el català amb escalivada, ceba i formatge? Tu decideixes!
Botifarra de tardor
Botifarra de castanyes i moniatos al toc de moscatell. Una botifarra diferent i amb un toc dolç que no us podeu perdre! Elaborada en época de castanyes i moniatos, al nostre obrador amb tripa 100% natural
Torna al inici
Tens algún dubte?
Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat
Veure més
Rechazar
Aceptar
Privacidad