Vés al contingut
Selecció de carns
Vedella de Girona
Vedella BLACK ANGUS
Porc DUROC
Porc iIBÈRIC
Xai Manxec
Cabrit nacional
Plats cuinats
Aus i conill
Pollastre “Pagès de Rofes”
Conill tendre
Gall dindi
Ànec
Xarcuteria
Formatgeria
Embotits cuits
Embotits curats
Pernileria
Salaons
Els nostres elaborats
Arrebossats i marinats
Hamburgueses
Salsitxes i botifarres
Espai Vegetal
Les creacions de la Cris
El Rebost
Llegum del dia
Pastes i arrossos “Canigó”
El racó del fruits secs
Espècies “Matafaluga”
Condiments per la teva taula
Salses by HERMANOS TORRES
Pans & Crackers
Vinoteca
100% Itàlia
100% Alemania
Packs
Packs Barbacoa
Pack Caldo
Menu
Selecció de carns
Vedella de Girona
Vedella BLACK ANGUS
Porc DUROC
Porc iIBÈRIC
Xai Manxec
Cabrit nacional
Plats cuinats
Aus i conill
Pollastre “Pagès de Rofes”
Conill tendre
Gall dindi
Ànec
Xarcuteria
Formatgeria
Embotits cuits
Embotits curats
Pernileria
Salaons
Els nostres elaborats
Arrebossats i marinats
Hamburgueses
Salsitxes i botifarres
Espai Vegetal
Les creacions de la Cris
El Rebost
Llegum del dia
Pastes i arrossos “Canigó”
El racó del fruits secs
Espècies “Matafaluga”
Condiments per la teva taula
Salses by HERMANOS TORRES
Pans & Crackers
Vinoteca
100% Itàlia
100% Alemania
Packs
Packs Barbacoa
Pack Caldo
0.00
€
0
Cistella
Search
Search
0.00
€
0
Cistella
Selecció de carns
Vedella de Girona
Vedella BLACK ANGUS
Porc DUROC
Porc iIBÈRIC
Xai Manxec
Cabrit nacional
Plats cuinats
Aus i conill
Pollastre “Pagès de Rofes”
Conill tendre
Gall dindi
Ànec
Xarcuteria
Formatgeria
Embotits cuits
Embotits curats
Pernileria
Salaons
Els nostres elaborats
Arrebossats i marinats
Hamburgueses
Salsitxes i botifarres
Espai Vegetal
Les creacions de la Cris
El Rebost
Llegum del dia
Pastes i arrossos “Canigó”
El racó del fruits secs
Espècies “Matafaluga”
Condiments per la teva taula
Salses by HERMANOS TORRES
Pans & Crackers
Vinoteca
100% Itàlia
100% Alemania
Packs
Packs Barbacoa
Pack Caldo
Menu
Selecció de carns
Vedella de Girona
Vedella BLACK ANGUS
Porc DUROC
Porc iIBÈRIC
Xai Manxec
Cabrit nacional
Plats cuinats
Aus i conill
Pollastre “Pagès de Rofes”
Conill tendre
Gall dindi
Ànec
Xarcuteria
Formatgeria
Embotits cuits
Embotits curats
Pernileria
Salaons
Els nostres elaborats
Arrebossats i marinats
Hamburgueses
Salsitxes i botifarres
Espai Vegetal
Les creacions de la Cris
El Rebost
Llegum del dia
Pastes i arrossos “Canigó”
El racó del fruits secs
Espècies “Matafaluga”
Condiments per la teva taula
Salses by HERMANOS TORRES
Pans & Crackers
Vinoteca
100% Itàlia
100% Alemania
Packs
Packs Barbacoa
Pack Caldo
MENÚ
Paté de campanya amb centre de foie
Llegeix més
Fondant foie amb pernil d’ànec i figues
Llegeix més
Fondant foie amb poma i botifarra negre
Llegeix més
Paté pave Royal a la trufa
Llegeix més
Paté del Penedès amb tòfona i cava
Llegeix més
Paté bombó d’ànec farcit amb compota de poma
Llegeix més
Paté bombó d’ànec farcit amb figues
Llegeix més
Paté al pebre negre
Llegeix més
Torna a BOTIGA
Tens algún dubte?
Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat
Veure més
Rechazar
Aceptar
Privacidad