Ales de pollastre Crunchy
INGREDIENTS
- 1kg Ales de pollastre
- 2 cullerades de salsa barbacoa
- 2 Cullerades de mostassa
- 3 Alls
- 1 Cullerada de comí
- 1 Cullerada d’orenga
- 1 Got de cervesa
- Caldo de pollastre
- Farina
- Panko
- Oli i sal
A qui no li agraden les aletes del KFC? Fes aquesta recepta tan fàcil amb 30 minuts i sigues el rei o reina del Crunchy!
PAS 1
Posem a coure les altes, prèviament tallades en 3 trossos, amb el brou de pollastre fins que quedin ben tendres. Un cop ben cuites les reservem.
PAS 2
En un recipient a part afegim els alls ben xafats, el comí, l’orenga, la salsa barbacoa, la mostassa, la cervesa i un parell de culleradetes de farina.
Remenem tot amb l’ajuda d’unes barilles fins que quedi tota la massa una mica espessa. A continuació afegim les aletes i les deixem reposar un parell d’horetes a la nevera.
PAS 3
Un cop passades les dues horetes les remenem bé i les arrebossem amb el panko. A continuació les fregim en abundant oli calent fins que quedin ben dauradetes.
Les escorrim en un paper de cuina i ja estan llestes per gaudir-les!
Bon profit!