Mandonguilles amb crema àcida del Senegal
Una recepta de la Núria
INGREDIENTS
- 500 gr de mandonguilles
- 2 cebes grans
- 2 escalunyes
- 250 cc de brou de pollastre
- 250 cc de vi blanc
- 1 bitxo vermell
- 1 pot de crema agra
- Oli d’oliva
- Sal
PAS 1
En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i quan estigui ben calent posem les mandonguilles, un cop estiguin ben daurades les retirem a sobre d’un paper absorbent de cuina i reservem.
PAS 2
En la mateixa paella posem les cebes picades i posem el bitxo, posem a foc lent. Afegim la sal i quan veiem que ja estan tovetes les verdures afegim el brou de pollastre i el vi blanc. Deixem fins que bulli i deixem la paella destapada uns 10 minuts fins que es redueixi.
PAS 3
A continuació incorporem la crema agra (es pot fer amb crema de llet, una cullerada de llimona per cada 100cc.) I per últim les mandonguilles. Deixem cuinar uns 20 minuts aproximadament a foc mínim. Afegim el julivert i ja tenim llestes aquestes fantàstiques mandonguilles exòtiques! Bon profit!