TRONC DE BÈICON amb pernil dolç i formatge Gouda

Tronc farcit de carn de vedella amb pernil i formatge, i embolicat amb béicon fumat. Marinat amb salsa Teriyaki o bé salsa Mel i Mostassa, intens o dolç, tu decideixes!

COM CUINAR: Al forn uns 50 minuts a 180º més o menys. Es fa sol, només cal anar regant de tant en tant el pastis amb la salseta que deixa sobrant, per evitar que es cremi. Molt fàcil!

PES APROX: 1 kg.

 

al forn i llest 25.00 el tronc d'1 kg aprox.

al forn i llest 25.00 el tronc d'1 kg aprox.

Quants troncs vols?

Descripció

CONSERVACIÓ: Mantenir en fred, entre 0  i 4º.

*La imatge pot ser una mica diferent al producte real.

DATA DE CADUCITAT: A la nevera, recomanem al compartiment 0º, entre 2-3 dies des de la recepció de la comanda. Apte per congelar.

GLUTEN: SI

LACTOSA: SI

Informació addicional

Com ho vols?

Marinat amb mel i mostassa, Marinat amb salsa Teriyaki

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “TRONC DE BÈICON amb pernil dolç i formatge Gouda”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

SERVEI A DOMICILI GRATUÏT*

*Per a comandes superiors a 50€.
 Per imports inferiors a 50€ el transport serà de només 5€.

 

Servei de dimarts a divendres.

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad