CORONA DE PAGÈS amb fruits secs i pernil serrà

Corona de carn de porc Duroc farcida de pernil serrà, ceba, prunes, orellanes, panses i pinyons, i embolicada amb béicon fumat. Molt fàcil de cuinar, al forn, uns 50 minuts a 180º i quan veiem el béicon torradet es que ja està llest!!

Amb dos acabats, o bé salsa Teriyaki, un toc més intens (el de la fotografia), o bé Mel i mostassa, un toc més dolç, escull tu! Nosaltres no ens decidim!

Ideal per 4 o 5 persones

 

al forn i llest 30.00 la corona d'1 kg aprox

al forn i llest 30.00 la corona d'1 kg aprox

(2 ressenyes de clients)

Descripció

CONSERVACIÓ: Mantenir en fred, entre 0  i 4º

*La imatge pot ser una mica diferent al producte real.

DATA DE CADUCITAT: A la nevera, recomanem al compartiment 0º, entre 2-3 dies des de la recepció de la comanda. Apte per congelar.

GLUTEN: SI

LACTOSA: SI

Informació addicional

Com ho vols?

Marinat amb mel i mostassa, Marinat amb salsa Teriyaki

2 ressenyes per CORONA DE PAGÈS amb fruits secs i pernil serrà

  1. Judith A.

    La he fet per Nadal, erem 6 persones i perfecte. Molt fàcil de fer! Un 10.

  2. Laura

    Riquísimo, lo recomiendo! Muchas gracias Cris!

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

SERVEI A DOMICILI GRATUÏT*

*Per a comandes superiors a 50€.
 Per imports inferiors a 50€ el transport serà de només 5€.

 

Servei de dimarts a divendres.

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad