Description
PROPIETATS NUTRICIONALS: La carn de conill és considerada una carn blanca, es deu al color de la carn, que és més clara, degut a una menor concentració de mioglobina. Aquesta carn també conté menor proporció de greixos i és per això que es pot consumir amb una freqüència superior (2-3 cops per setmana) També ens aporta proteïna d’alta qualitat amb tots els aminoàcids necessàries per al manteniment de les nostres estructures corporals. A més, el seu contingut en colesterol és baix, per la qual cosa la fan molt recomanable per prevenir malalties cardiovasculars. També destaca pel seu contingut en vitamines del grup B com la B12 necessària per la formació de cèl·lules sanguínies i la B3 i B6 que intervenen en el metabolisme energètic. Penseu en la carn de conill alhora de planificar els vostres àpats, és una carn molt saludable per a tothom!
RECEPTES:
CONSERVACIÓ: Mantenir en fred, entre 0 i 4º.
DATA DE CADUCITAT: A la nevera, recomanem al compartiment 0º, entre 2-3 dies des de la recepció de la comanda. Apte per congelar.
Reviews
There are no reviews yet.