Descripció
Vols saber el perquè s’anomena SECRET aquesta peça? Doncs tenim dues versions:
– Perquè és una peça “oculta” en la part interna del llom, prop de l’espatlla, i depenent del tall del carnisser no és possible extreure-la.
– Perquè és el secret dels carnissers, ja que és una carn tan bona que ens el quedem per consum propi.
Tu quina versió et creus?
PORC RAÇA DUROC: La raça de porc DUROC és una raça superior als altres porcins blancs. És distingeix pel seu sabor més intens i textura més tendra. Al cuinar deixa molt poca aigua, indicatiu inequívoc de màxima qualitat.
És una raça originària dels Estats Units, sorgeix de l’encreuament de les races Red Jersey i la Old Duroc, i aquestes a la vegada, provenen de diferents races europees, entre elles l’IBÈRIC espanyol o portuguès o el Berkshire britànic.
Les seves virtuts no només procedeixen de la genètica, sinó també de l’alimentació i l’estil de vida. Són alimentats amb cereals tradicionals com l’ordi i el blat, i són criats sense pressa, en amplis espais adaptats, gaudeixen així del tan desitjat CERTIFICAT DE BENESTAR ANIMAL.
CONSERVACIÓ: Mantenir en fred, entre 2 i 5º.
DATA DE CADUCITAT: A la nevera, recomanem al compartiment 0º, entre 3 i 5 dies des de la recepció de la comanda. Apte per congelar.
PROPIETATS NUTRICIONALS: Una de les característiques de la carn de porc és la Tiamina, una vitamina coneguda per afavorir el desenvolupament muscular i la recuperació, a part d’alleujar la tensió muscular i carregar-nos d’energia. També és una carn rica en proteïnes d’alt valor biològic, en VITAMINES del grup B i en potassi.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.