Descripció
LLET: Pasteuritzat vaca
MARCA: Carpenedo
PROCEDÈNCIA: Camalò di Povegliano, província de Treviso
LACTOSA: SI
Formatge italià elaborat pel prestigiós afinador Antonio Carpenedo a Treviso, de llet de vaca pasteuritzada i maduració de 30 dies. És un formatge de pasta semidura, amb ulls distribuïts de forma uniforme, de color blanquinós, escorça elàstica i lleugerament rugosa, és ric en calci, amb una MG 28%.
Un formatge suau i exquisit a la vegada, molt recomanable.
27,90€/kg 8.65€ la porció, de 300 - 330 gr aprox
27,90€/kg 8.65€ la porció, de 300 - 330 gr aprox
LLET: Pasteuritzat vaca
MARCA: Carpenedo
PROCEDÈNCIA: Camalò di Povegliano, província de Treviso
LACTOSA: SI
SERVEI A DOMICILI GRATUÏT*
*Per a comandes superiors a 50€.
Per imports inferiors a 50€ el transport serà de només 5€.
Servei de dimarts a divendres.
Establiment agremiat al GREMI de carnissers i Xarcuters de Catalunya
Tens algún dubte?
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.