Vedella amb bambú i shiitake
INGREDIENTS
- 500gr de bistec de vedella
- 200gr de shiitake
- 200gr de bambú en rodanxes
- Ceba
- All
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- 1 cullerada de farina
- 1 got de brou de pollastre
- 1 cullerada de gingebre fresc ratllat
- 1 cullerada de salsa de soja
- Sal i pebre
PAS 1
Tallem el bistec de vedella a tires, esclafem una paella amb oli ‘oliva i saltegem la vedella fins que estigui dauradeta. Després traiem i reposem. A la mateixa paella sofregim la ceba i els alls picats fins que estiguin daurats.
PAS 2
Hi afegim la farina i barregem bé la vedella. Mentrestant posem el shiitake en remull en aigua tèbia uns 30 minutets. Afegim a la paella el brou de pollastre, una mica de l’aigua del shiitake, el gingebre, la salsa de soja, sal i pebre al gust i barregem bé. Deixem cuinar a foc mitjà fins que la salsa s’espesseixi.
PAS 3
En una altra paella, escalfem una mica amb oli d’oliva i saltem les rodanxes de bambú i els bolets xiitake fins que estiguin daurats.
PAS 4
Afegim les verdures a la paella amb la vedella i barregem tot bé. Deixem cuinar durant uns minuts més fins que ara tots els ingredients estiguin ben integrats.
I ja tenim la nostra recepta llesta!
Bon profit!