Vedella amb bambú i shiitake

INGREDIENTS 

  • 500gr de bistec de vedella
  • 200gr de shiitake
  • 200gr de bambú en rodanxes
  • Ceba
  • All
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • 1 cullerada de farina
  • 1 got de brou de pollastre
  • 1 cullerada de gingebre fresc ratllat
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • Sal i pebre
 

PAS 1

Tallem el bistec de vedella a tires, esclafem una paella amb oli oliva i saltegem la vedella fins que estigui dauradeta. Després traiem i reposem. A la mateixa paella sofregim la ceba i els alls picats fins que estiguin daurats. 

PAS 2

Hi afegim la farina i barregem bé la vedella. Mentrestant posem el shiitake en remull en aigua tèbia uns 30 minutets. Afegim a la paella el brou de pollastre, una mica de l’aigua del shiitake, el gingebre, la salsa de soja, sal i pebre al gust i barregem bé. Deixem cuinar a foc mitjà fins que la salsa s’espesseixi.

PAS 3

 En una altra paella, escalfem una mica amb oli d’oliva i saltem les rodanxes de bambú i els bolets xiitake fins que estiguin daurats.

PAS 4
Afegim les verdures a la paella amb la vedella i barregem tot bé. Deixem cuinar durant uns minuts més fins que ara tots els ingredients estiguin ben integrats.

I ja tenim la nostra recepta llesta!

Bon profit!

Accepte el consentiment de Cookies sobre la pàgina web de www.casadevall.cat    Veure més
Privacidad