Madonguilles amb salsa de xampinyons
INGREDIENTS
- 400gr de mandonguilles
- 200gr de xampinyons
- All
- Ceba
- Julivert
- Sal i pebre
- 100 ml nata líquida
- 1 got de brou de pollastre
PAS 1
Escalfem una paella amb oli a foc mitjà-alt i afegim les mandonguilles. Anem donant la volta a les mandonguilles fins que estiguin ben dauradetes, després retirem del foc.
PAS 2
Per fer la salsa, pelem i tallem a daus la ceba i l’all. Netegem els xampinyons i els tallem a làmines.
Després sofregim la ceba i l’all. Afegim els xampinyons i saltegem entre 2 i 3 minuts aproximadament. Incorporem un rajolí de vi blanc i deixem que l’alcohol s’evapori. Afegim el caldo de pollastre, salem al gust, pebre al gust també deixem reposar 10 minuts. Uns minuts abans que acabem la cocció afegim la nata líquida.
PAS 3
Triturem la salsa i servim per sobre de les mandonguilles. I ja tenim la nostra recepta llesta!
Bon profit!