Peus de porc amb salsa
INGREDIENTS
- 2 Peus de porc
- 1 ceba mitjana
- 2 allets
- Un pebrot verd
- 400gr de tomàquet fregit
- Safrá
- Bitxo en pols
- Pebre negre
- Llorer i alfàbrega
- Oli i sal
Potser el nom no ens sedueix a simple vista però aquesta recepta és molt fàcil de preparar, molt bona i molt agraïda per la nostra butxaca! Els peus de porc és una de les parts més bones de l’animal, tot i que és un plat que odies o estimes molt! Nosaltres et preparem els peus ja nets perquè no tinguis cap feina extra i només els hagis de posar a bullir a l’olla exprés. Comencem!
PAS 1
Posa els peus en una olla exprés (o en normal més temps) l’omplim d’aigua, li afegim sal, 3 grans d’all picats i llorer i el fem coure entre 25-30min.
PAS 2
Mentre es fan els peus, agafarem una paella i a foc suau sofregirem la ceba amb el pebrot. Després afegirem el tomàquet i remenem bé.
PAS 3
Una vegada bullits els peus, els deixem escórrer i els afegim al sofregit. Per acabar li incorporem el pebre negre, el bitxo, el safrà la farigola i sal al gust. Deixarem uns 3 minutets al foc lent i si volem li podem incorporar una mica d’aigua de l’ebullició dels peus. I ja tenim la nostra recepta llesta!
Bon profit!