Pollastre amb ametlles
INGREDIENTS
- 2 pits de pollastre dobles
- 150 de xampinyons
- ½ pebro vermell
- ½ pebrot verd
- 1 pastanaga
- 100 gr d’atmetlles fregides
- 1 got de vi blanc
- 1 got de soja
- lemon grass
- oli
- sal i pebre
PAS 1
Posem sal i pebre al gust al pit de pollastre i el posem a una cassola amb una mica d’oli, afegim mitja ceba, una pastanaga, els xampinyons, mig pebrot vermell, mig pebrot verd, tot ben picadet i ho sumergim tot junt.
PAS 2
Afegim lemon grass al gust i el got de vi blanc. Un cop el vi s’hagi evaporat afegim la soja.
Deixem que es cuini entre 10 i 15 minutets i mentrestant tallem les ametlles a llàmines molt finetes i les fregim. Un minut bans d’apagar el foc afegim les ametlles a la cassola i llestos! Amb un moment tenim un plat boníssim i molt fàcil!